O nama

DOBRA PONUDA

Dobra Ponuda na jednom mjestu okuplja sve najbolje ponude u našem gradu. Mi spajamo naše partnere, pravna lica i naše korisnike, građane Banjaluke. Ponude koje vam donosimo svi mi svakodnevno koristimo. Mi u ponudi nemamo ljetovanja na Maldivima ili persijske mačke, već ponude koje koriste svi građani. Ako želite negdje na ručak ili izlet, želite na kurs jezika ili rekreaciju, to su ponude koje ćete pronaći na Dobroj Ponudi.

KO SU NAŠI KORISNICI?

Naši korisnici su fizička lica koja su u potrazi za dobrim ponudama u našem gradu. Ne radi se samo o cjenovno povoljnijim ponudama, nego o najboljoj usluzi, kvalitetu, pogodnostima… Naši korisnici žele saznati za nove ponude i probati nešto drugačije. Mi smo tu da im, zajedno sa našim partnerima, to omogućimo. Naše ponude se fokusiraju na proizvode i usluge koje svi mi, skoro pa svakodnevno, koristimo.

KO SU NAŠI PARTNERI?

Naši partneri su pravna lica iz Banjaluke, koja svoje proizvode i usluge žele ponuditi svojim sugrađanima, po posebnim pogodnostima. Restorani, turističke agencije, auto kuće, saloni, fitness centri… spisak je ogroman. Svi oni stavljaju odabrane proizvode i usluge iz svog asortimana na Dobru Ponudu, kako bismo ih mi donijeli vama. Pravna lica povećavaju svoju prodaju a građani dobijaju ponude po sniženim cijenama. Dobitna kombinacija za obe strane!

Newsletter